Homespa startades 2015 som en enskild firma av Ulrika Krantz. Tidigare har företaget drivits i Skövde, i annan regi, men startades på nytt 2015 med ett större utbud. Namnet kommer från idén att det skulle vara ett litet ”hemma spa” eftersom den lilla studion ligger i mitt egna hem. Ett levande hem som aldrig är perfekt i ordning men trots detta aldrig tummar på kvalitén i behandlingarna. Jag är av den uppfattningen att slutresultatet måste vara minst dubbelt så bra som övriga konkurrenter eftersom salongen ligger på hemmaplan. Kunden får ut mer eftersom priset för behandlingarna ligger lägre än marknadspriser.

Vart?

Homespa ligger i Varnhem som är en liten ort intill väg 49 mellan Skövde och Skara. Från dessa orter tar det ca. tio minuter att färdas med bil. Det finns gott om bussavgångar sträckan Skara-Skövde som stannar nära Homespa. Buss 200 stannar bara några meter ifrån Homespa.

Vem är jag?

Skövdebo från början som valde att flytta utanför stan. Är en bit över 30 år och har tre barn hemma. Därav kan det ibland höras att det befinner sig fler personer i detta hus som salongen ligger i. Driftig, positiv och lyhörd skulle många beskriva mig. Tycker att service är viktigt då en nöjd kund ger fler nöjda kunder. Arbetar som sektionsledare och sjuksköterska på en akutvårdsavdelning och trivs bra med det. Jag har detta företag på ca. 20% och har ingen speciell dag avsatt utan jag har några tider/vecka, alla veckans dagar och (nästan) alla tider på dygnet. Boka med fördel in din tid i god tid så har du bättre möjlighet till att få en tid som passar just dig.
Välkommen!

Vägbeskrivning

Hur man använder kartan:

  • Zomma in ut med fingrarna eller med symbolerna. 
  • Välj visa större karta för att få detaljerad vägbeskrivning.